Ny programrapport 2018-2021

Demokratiet er under pres og skal beskyttes. I DIPDs nye programrapport gør vi status over de seneste tre et halvt års arbejde for at styrke demokratiet.

Coverbillede af rapportens forside, som er en masse små billeder, der samlet danner et stort billede af hænder, der rækker deres arme i vejret
Programme Report

Det har været en periode med uforudsete udfordringer, når det kommer til demokratistøtte. Vi har oplevet en stigning i autokratisering og en tilbagegang i det globale demokrati. Samtidig kæmper verden med de vidtrækkende konsekvenser af den globale COVID-19-pandemi.

DIPD støtte politiske partier i at blive mere inkluderende og mere politisk og organisatorisk velfungerende, og vi oplever, at partnerskaberne er vigtigere end nogensinde.

I den nye programrapport kan du læse om, hvordan DIPD, de danske politiske partier og deres partnerskaber har styrket demokratiske kerneværdier i 19 lande på tværs af 4 kontinenter i løbet af 2018-2021. En proces, der er lang og kompliceret med både muligheder og udfordringer undervejs.

At dokumentere udviklingen inden for demokratistøtten og de politiske partiers arbejde er ikke en let opgave. Rapporten vil forhåbentlig give et indblik i de mange krævende og kreative tilgange, der er testet gennem de seneste år.

Rigtig god læsning.